Ενημέρωση– Οδηγία προς όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές (νεοεισεχθέντες και παλιούς) για την αντικατάσταση του e-class «ΕΥΔΟΞΟΣ» και την λειτουργία του νέου e-class του Π.Π.Σ. του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ»

Σας ενημερώνουμε ότι με την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2021-22 τίθεται σε λειτουργία το νέο e-class «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ» που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τα μαθήματα του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η σύνδεση σε αυτό θα γίνεται με τη χρήση Ιδρυματικού Λογαριασμού.

Με την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-22, το e-class «ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ» θα αντικαταστήσει το eclass «ΕΥΔΟΞΟΣ».

Στα πλαίσια αυτής της αλλαγής, καλούνται όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Ψηφιακών Συτημάτων (νεοεισεχθέντες και παλιοί), να ακολουθήσουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα βρουν στον σχετικό οδηγό εδώ, έτσι ώστε να ολοκληρώσουν επιτυχώς τη σύνδεσή τους στο νέο e-class «Αρίσταρχος» και να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στα πλαίσια διδασκαλίας των μαθημάτων του ακαδημαϊκού έτους 2021-22 και πέρα.

Είναι σημαντικό και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να γίνει ενημέρωση των λογαριασμών των χρηστών στον «Αρίσταρχο» (στοιχεία όπως: email, αριθμός μητρώου, κατηγορία, τηλέφωνο, κ.α.), από τους ίδιους του χρήστες (προπτυχιακούς φοιτητές και υποψήφιους διδάκτορες).

!!! ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αν δεν προσθέσετε το προσωπικό σας email και δεν κάνετε επιβεβαίωσηΔΕΝ θα λαμβάνετε καμία ενημέρωση από τους διδάσκοντες των μαθημάτων που εγγράφεστε στον Αρίσταρχο.

Δείτε και ακολουθήστε τις σχετικές οδηγίες που θα βρείτε εδώ.