10 Απριλίου 2017 – Τριήμερος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών “CITY CHALLENGE – crowdhackathon #smartcity”

To CITY CHALLENGE – crowdhackathon #smartcity είναι ένας Τριήμερος Μαραθώνιος Ανάπτυξης Καινοτόμων Εφαρμογών και Υπηρεσιών στον οποίο θα αναπτυχθούν πιλοτικές υπηρεσίες και εφαρμογές που λύνουν προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υποστηρίζουν την τοπική και εθνική ανάπτυξη μέσω των νέων τεχνολογιών.

Στο CITY CHALLENGE – crowdhackathon #smartcity μπορούν να συμμετέχουν ενεργά προγραμματιστές, αναλυτές, φοιτητές, στελέχη των δήμων, νέοι επιχειρηματίες, και γενικότερα οποιοσδήποτε έχει μια ιδέα σε θέματα που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση και ενδιαφέρεται να την αναπτύξει και να την παρουσιάσει σε ολοκληρωμένη πιλοτική εφαρμογή στο διαδίκτυο ή/και σε κινητά τηλέφωνα. 

Η δράση θα διοργανωθεί στις 12 έως 14 Μαϊου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254  με  την οργανωτική και τεχνολογική υποστήριξη της  Crowdpolicy.  

Στην δράση θα δοθούν πολύ σημαντικά βραβεία στις ομάδες που θα συμμετέχουν και επίσης το πιο σημαντικό για όσους συμμετέχουν είναι ότι θα υπάρχουν δυνατότητες δικτύωσης και περαιτέρω εξέλιξής τους!



Συνοπτικά οι στόχοι της δράσης ΚΕΔΕ CITY CHALLENGE – crowdhackathon #smartcity :

  • Δημιουργία καινοτομίας, στήριξη της νεανικής και καινοτόμου επιχειρηματικότητας, ευκαιρίες στους νέους.
  • Στήριξη της τοπικής οικονομίας, καθώς θα μπορούν να συμμετέχουν διαγωνιζόμενοι από όλους τους Δήμους, από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι μπορεί στη συνέχεια να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.
  • Ανάδειξη και Δημιουργία  έξυπνων και καινοτόμων λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν δημότες και δήμους.
  • Ανάπτυξη και παρουσίαση πιλοτικών εφαρμογών χρήσιμες στους Δήμους κατά τη διάρκεια του τριημέρου  και  και βράβευση των ομάδων με τις καλύτερες εφαρμογές και ιδέες
  • Ανοικτή διάθεση αποτελεσμάτων των εφαρμογών

Περισσότερες πληροφορίες και Χρήσιμα links 

Μπορείτε να κατεβάσετε την αφίσα από εδώ.