10 Ιουνίου 2014 – Διοργάνωση τριήμερου event για Game Development σε Unity από τη Microsoft Ελλάς

Η Microsoft Ελλάς διοργανώνει ένα μεγάλο τριήμερο event για σχεδίαση και προγραμματισμό video games με την πλατφόρμα Unity (www.unity3d.com) και την γλώσσα προγραμματισμού C#. Πιο συγκεκριμένα:

  • την Παρασκευή 20 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ένα προπαρασκευαστικό δίωρο για Unity ή/και C#
  • το Σάββατο 21 Ιουνίου και για τη διάρκεια όλης της ημέρας οι συμμετέχοντες θα μάθουν και θα εξασκηθούν στην πλατφόρμαUnity με χρήση C# (hands-on training)
  • την Κυριακή 22 Ιουνίου οι συμμετέχοντες θα μάθουν σχετικά με την εξαγωγή/δημιουργία Unity παιχνιδιών για Windows 8 καιWindows Phone, πώς μπορούνε να ανεβάσουνε αυτά τα παιχνίδια στα Windows Store κ.α. (η τελική agenda θα ανακοινωθεί σύντομα)

Στην εκδήλωση θα είναι οι πλέον ειδικοί ομιλητές σε αυτά τα θέματα, ο Jaime Rodriguez, Principal Program Manager από τα κεντρικά της Microsoft και ο Carl Callewaert, Lead Technical Evangelist από την ομάδα της Unity ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί μεγάλος διαγωνισμός σχετικά με την κατασκευή παιχνιδιών σε Unity για Windows 8 και Windows Phone.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να δείτε εδώ https://www.eventbrite.com/e/unity-development-on-windows-registration-11869496985 (short URL: http://aka.ms/unitygr).